Verkoopmakelaar Groningen - Dalsheim Makelaars

 

Verkoopmakelaar Groningen

Verkoopmakelaar in Groningen nodig? Dalsheim Makelaars!

U zoekt een verkoopmakelaar in Groningen om uw huis te verkopen? Dalsheim Makelaars is dé verkoopmakelaar in Groningen. Iedereen kan tegen een huis te koop aanbieden, een huis verkopen in Groningen is echt een vak apart. Om een goede prijs onder de juiste voorwaarden te krijgen bij verkoop van uw woning, is een goede verkoopmakelaar een must. Bent u benieuwd wat een verkoopmakelaar voor u doet, en wat de kosten zijn? Lees dan verder op deze pagina, of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Waarom een verkoopmakelaar in Groningen?

Dalsheim Makelaars heeft veel marktkennis in Groningen en beschikt over goede onderhandelingstechnieken. Wij begeleiden u in het gehele verkoopproces van uw woning. Zo staan wij u bij van waardebepaling tot ondertekening bij de notaris. Bovendien hebben wij als NVM makelaar toegang tot Funda om uw huis te koop aan te bieden. Ook hebben we goede contacten met andere makelaars in Groningen. Daarnaast beschikken we ook nog over onze eigen Social Media kanalen. Hierbij kunt u denken aan Instagram en Facebook. Zo brengen wij uw huis onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

Wat kost een verkoopmakelaar in Groningen?

Aan een verkoopmakelaar zijn uiteraard kosten verbonden. Een deel van deze kosten worden ingezet voor een professionele fotograaf. Maar ook andere diensten om uw huis optimaal te presenteren. Hier staat echter vaak tegenover dat wij uw huis voor een hoger bedrag weten te verkopen. Zo hebben wij onszelf per saldo weer terugverdiend. En dat is natuurlijk lekker meegenomen bij de verkoop van uw woning.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw pand in Groningen en omstreken? Kijk dan eens rond op onze website, of vul onderstaand formulier in voor een gratis waardebepaling door onze verkoopmakelaar.

 

Vraag een gratis waardebepaling aan

Onze verkoopmakelaar komt graag bij u thuis langs voor een gratis waardebepaling. Deze waardebepaling is geheel vrijblijvend, en niet bindend voor de verkoop van uw huis.