€ 235.000,00
Kosten Koper

  • Bericht bijgewerkt : 2023-11-15 11:39:13
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 1
  • Aantal verdiepingen: 1
  • Woonoppervlakte: 71 m²
  • Bouwjaar: 1933
  • Status:
  • Soort:

Omschrijving

Deze benedenwoning beschikt nog volop over de elementen die je mag verwachten bij een jaren ’30 woning. Aan sfeer dus geen gebrek. Daarnaast is er een gezellige tuin met een schuur die ideaal is als hobbyruimte. Zie je het hier al helemaal zitten? Of zie je de mogelijkheden om dit helemaal naar smaak te maken? Dan is dit wellicht jouw perfecte woning!

De Professorenbuurt is een nette wijk in Groningen dat grenst aan de Korrewegwijk. De sfeer in de buurt is fijn door de veldjes en de Hamburgervijver om de hoek. Ook is er een centrale ligging ten opzichte van het centrum en UMCG. Voor je boodschappen kan je terecht in winkelcentrum Beren of aan de Korreweg of in Oosterpark.

Indeling: vanaf de straat kom je in de beschutte voortuin welke netjes is betegeld en waar je een heerlijk terras kan inrichten. Via de voordeur is er de entree met een tochtportaal. Hier zijn twee deuren naar de woonkamer: één naar de voorkamer en één naar de achterkamer. De woonkamer is dus ingedeeld als en-suite woonkamer. Dit met het prachtig bijpassende houtwerk van de paneeldeuren, de inbouwkasten en de schuifdeuren die de twee kamers van elkaar scheiden. Het is ideaal geschikt om het zit- en eetgedeelte van elkaar af te sluiten. Ook beschikken beide kamers over een sfeervolle, natuurstenen schouw. Vanaf de woonkamer is er toegang tot keuken aan de achterzijde. Dit is een lichte ruimte en het beschikt over een eenvoudig keukenblok en verschillende losse apparatuur. Verder is er vanaf de woonkamer toegang tot de tuin via de openslaande tuindeuren. Tot slot kan je via de woonkamer de eerste slaapkamer bereiken. Deze is 11 m² en beschikt over een wastafel en inbouwkast. Terug in de hal: hier zijn de badkamer en tweede slaapkamers te vinden. De badkamer beschikt over een douchehoek met toilet. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde welke 10 m² is en een wasmachine-aansluiting heeft. In deze kamer is tevens een handige bergkast.
De achtertuin biedt ruimte voor verschillende zitjes en beschikt over een schuur. De schuur is 10 m² en geïsoleerd waardoor het erg geschikt is als hobbyruimte. De tuin heeft een achterom waar je via het gedeelde achterpad kan komen.

-Karakteristieke elementen
-Volledig voorzien van HR++ beglazing
-Label E is met eenvoudige aanpassingen naar een D of C te krijgen
-Snel te aanvaarden

Kenmerken

Kenmerken:
  • Benedenwoning