€ 315.000,00
Kosten Koper

  • Bericht bijgewerkt : 2023-02-06 12:32:09
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1
  • Aantal verdiepingen: 2
  • Woonoppervlakte: 104 m²
  • Bouwjaar: 1937
  • Status:
  • Soort:

Omschrijving

Ouders met studerende kinderen en starters opgelet! Deze mooie bovenwoning gelegen aan de Parkweg mét onttrekkingsvergunning voor drie personen komt per maart 2023 beschikbaar.

Karakteristieke jaren ’30 bovenwoning gelegen op toplocatie nabij het stadscentrum en direct achter het centraal station van Groningen. De woning is verdeeld over twee woonlagen en zolderverdieping. Op de tweede verdieping zijn de woonkamer en open keuken gesitueerd en op de derde verdieping de drie slaapkamers en badkamer (met douche, tweede toilet, wastafel en wasmachine aansluiting). Boven de slaapkamers is een ruime bergzolder aanwezig welke bereikbaar is met een losse trap. Verder beschikt de woning over maar liefst drie balkons en een aparte berging op de begane grond welke via de achterzijde bereikbaar is.

De komende jaren wordt deze plek alleen nog maar leuker: de gemeente Groningen is druk bezig met een grootscheepse opknapbeurt van de stationsomgeving. Het rangeerterrein verdwijnt en hierdoor komt er ruimte vrij die opnieuw ingericht gaat worden met veel groen en aantrekkelijke woningen. Straks kun je vanaf de Parkweg wandelend of fietsend, onder het station door, direct naar het centrum van de stad. De Parkweg kenmerkt zich door sfeervolle jaren ’30 beneden- en bovenwoningen en is een groene, levendige straat met veel voorzieningen binnen handbereik. Supermarkten, diverse winkels, het centraal station, Stadspark, horeca en het centrum van Groningen liggen in de nabije omgeving van deze woning.

De woning wordt nu nog bewoond maar zal per februari 2023 leeg worden opgeleverd; ideaal voor ouders met studerende kinderen!

Indeling:
Begane grond: open portiek met trapopgang naar eerste verdieping.
Eerste verdieping: Entree woning met trapopgang naar tweede verdieping.
Tweede verdieping: Overloop met apart toilet; woonkamer met erker en open keuken. Zowel aan de voor- als achterzijde is een balkon aanwezig.
Derde verdieping: Overloop met toegang tot de drie slaapkamers van 6m2 met toegang tot derde balkon, 14,m2 en 18m2.
Vierde verdieping: Bergzolder met Cv-ketel en veel bergruimte.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1937
– Woonoppervlak 104m2
– Dakkapel en erker voorzijde in 2014 vernieuwd (kunststof)
– Dakbedekking dakkapel voorzijde recent vernieuwd
– VvE ingeschreven bij Kvk
– Onttrekkingsvergunning voor drie personen aanwezig
– Woning wordt leeg opgeleverd
– Verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen
– Aparte berging op begane grond
– Verwarming middels Nefit Cv-ketel
– NEN2580 meetrapport beschikbaar
– De woonkamer is eenvoudig te splitsen in een gemeenschappelijke woonkamer/keuken en aparte slaapkamer waardoor er drie grote slaapkamers en 1 kleinere worden gerealiseerd

Kenmerken

Kenmerken:
  • Bovenwoning