Dalsheim Makelaars

De beste Makelaar in Groningen nodig? Dalsheim Makelaars!

Een woning kopen? Of wilt u uw woning verkopen? Taxatie nodig? Er komt vaak veel bij kijken. Wij nemen jouw alle zorgen uit handen.

Dalsheim Makelaars is een klein, informeel makelaarskantoor in Groningen. We staan garant voor korte communicatielijnen, betrokken samenwerking en een enorme dosis slagvaardigheid tegen een gunstige prijs.

Wij gaan voor tevreden klanten en vertrouwen op onze kennis en ervaring: we bieden bijna al onze diensten aan op basis van no cure, no pay.

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie, maar jij mag ons ook thuis uitnodigen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van je woning. We kunnen zo de woningmarkt doornemen en kijken wat we voor jou kunnen doen.

Over Simon Dalsheim

“Mijn no nonsens-mentaliteit heb ik vermoedelijk overgehouden aan het platteland, waar ik ben opgegroeid. Kouwe drukte is aan mij niet besteed. Ik heb bewust een klein kantoor. Zo kan ik een persoonlijke benadering garanderen. Dat betekent voor mij: goed luisteren naar jouw wensen en met je meedenken, pro-actief handelen en snel reageren.

Inmiddels heb ik bijna twintig jaar ervaring in het vak en werk ik zelfstandig als geregistreerd NVM-makelaar en taxateur in Groningen en omstreken. Ik ken de stad door en door.

Mijn werkwijze is laagdrempelig, informeel en betrokken. Het werkt, klanten komen terug. Dat zie ik als een groot compliment. Het allerleukste aan mijn vak? Dat ik mensen blij kan maken. Voor minder doe ik het niet.”

Verkoop

Het verschil tussen ‘Te koop’ en ‘Verkocht’.

Een woning te koop zetten kan iedereen. Een woning succesvol te koop zetten is een vak. Je wilt je huis immers graag voor een goede prijs en onder de beste voorwaarden verkopen. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt in om jou hierbij te helpen.

Van de marketing rondom jouw woning (tips om je huis optimaal te presenteren, professionele fotografie, inzetten van sociale media), de enthousiaste begeleiding van bezichtigingen tot aan de onderhandelingen, het begeleiden van de laatste inspectie en de afhandelingen bij de notaris: het hele verkoopproces is bij ons in goede handen. We doen het graag en gedreven.

Door goede marktkennis, helder communiceren en goede onderhandelingstechnieken, slagen we er vaak in een hoge opbrengst te realiseren en verdienen we onszelf terug.

We komen graag bij je thuis voor een gratis vrijblijvende waardebepaling.

Ons doel is dat jij tevreden bent en dat we je terugzien na een aantal jaren. Dat kan alleen als wij het maximale voor je doen.

Bekijk hier ons actuele aanbod op Funda.

Aankoop

Dalsheim Makelaars helpt je graag zorgeloos een woning te kopen. We beschermen je voor onaangename verrassingen achteraf en komen met een eerlijk en gedegen advies. De ervaring leert dat dit je geld bespaart. En een hoop rompslomp.

Wat doen we als aankoopmakelaar?

 • De vraagprijs bekijken (wat is de grondprijs in de gemeente? Wat hebben vergelijkbare woningen opgebracht?)
 • De woning bouwkundig bekijken (Is nader onderzoek nodig? Welke kosten komen eraan?)
 • Juridische zaken onderzoeken (Mag je wel achterom ook al loopt daar een pad?)
 • Milieuonderzoek (Moet de bodem gesaneerd worden?)
 • Het bestemmingsplan onderzoeken (Blijft dat uitzicht?)
 • Onderhandelen! (Jij wilt te graag!)

Waarom Dalsheim Makelaars? Vanwege onze hoge klanttevredenheid!

 1. Wij zijn objectief, eerlijk en transparant.
 2. We zeggen soms ook ‘niet doen’.
 3. Wij onderhandelen dagelijks.
 4. We doen al bijna 20 jaar zaken in Groningen.
 5. We hebben één van de hoogste percentages aankoopbegeleiding.

Taxatie

Het rapport ligt na 48 uur bij je in huis na opname.

Een taxatierapport wordt in veel gevallen verplicht gesteld door de geldverstrekker bij de financiering van een woning.

Als Vastgoedcert gecertificeerde en beëdigde taxateur is Simon Dalsheim bevoegd tot het uitvoeren van alle woningtaxaties. Het taxatierapport wordt conform de normen van alle banken opgesteld en extern gevalideerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) of door Taxateursunie.

Hoe werkt het? Je belt ons voor een afspraak en Simon komt bij jou (of de verkoper) thuis voor een opname van de woning. Er worden foto’s gemaakt en er wordt onder andere gekeken naar de technische staat, voorzieningen, ligging en de grootte van de locatie. Vergelijkingspanden van recente verkopen worden meegenomen in de taxatie. Ook wordt gekeken naar milieuaspecten en de bestemming van het object. Het rapport ligt 48 uur na het bezoek bij je thuis.

Hypotheekadvies

Een hypotheek vinden die bij je past, is nog best een hele klus. Als starter, maar ook als je op zoek bent naar je volgende huis. Voor een passend advies over een hypotheek afsluiten en een ruime keuze aan hypotheken ben je bij ons aan het juiste adres. Dalsheim Makelaars werkt samen met deskundige hypotheekadviseurs die je uitstekend kunnen begeleiden bij het regelen van je hypotheek.

Of het nu gaat om het kopen van je eerste woning of om een verhuizing: je wilt het allemaal goed regelen. De met ons samenwerkende hypotheekadviseurs helpen je graag. Zodat je straks en in de toekomst goed zit met je hypotheek.

Hypotheekadvies via Dalsheim Makelaars:

 • Een passend hypotheekadvies
 • Altijd een adviseur in de buurt
 • Keuze uit diverse hypotheken – ook van andere hypotheekverstrekkers

Samen met de met ons samenwerkende Hypotheekadviseur maak je je woonwensen waar. De adviseur denkt met je mee. Niet alleen rekent hij voor je uit hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je kunt lenen, ook vergelijkt hij verschillende hypotheken en bijbehorende voorwaarden voor je. Daarnaast bekijken jullie samen waarop je kunt besparen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Zo zit je straks en in de toekomst goed!

Meer weten of een afspraak inplannen? We helpen je graag verder.

Tarieven

Dalsheim Makelaars hanteert transparante tarieven voor zowel verkoop, aankoop als taxatie.

Verkoop
Opstartkosten € 750

tot € 250.000:
» 1,6% met een minimum van € 2500

€ 250.000 – € 500.000
» € 4000 + 1,4% boven de € 250.000

boven € 500.000
» € 7500 + 1% boven de waarde van 500.000

Aankoop
Tot € 250.000
» 1,25% (minimum van € 2500)

Boven € 250.000
» € 3125 + 1% boven de €250.000

Taxatie
Woning
» € 600

Appartement
» € 650

Toeslag verbouwing
» € 50

Bijzonder object
» op aanvraag

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wij staan altijd open voor een creatief voorstel die voor beide partijen interessant kan zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Ervaringen

Lees de ervaringen van klanten die u voor zijn gegaan in zowel het aankoop- als verkooptraject.

Gemiddeld scoren wij op Funda een 9,4 en op Wie is de Beste Makelaar zelfs een 9,7.

Reviews op Funda

Reviews op Wie is de Beste Makelaar

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis waardebepaling.

Adres

Dalsheim Makelaars
Paterswoldseweg 552
9728 BE  GRONINGEN

Contactformulier
Als verkoopmakelaar in Groningen hebben wij toegang tot Funda.
Verkoopmakelaar Dalsheim Makelaars in Groningen is aangesloten bij het NVM.